Acest magazin online este administrat si intretinut de SEDAN SRL, cu sediul comercial in judetul Suceava, sat Scheia, strada Petru I Musat, nr 113 C, inregistrata la registrul comertului sub nr. J33/1602/2007, cod unic de inregistrare 22620305.

1.TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
Utilizarea site-ului online privind cumpararea si vizitarea lui implica acceptarea unor termeni si conditii, care trebuie cititi cu atentie.

2.INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSE SI PRETURI:
Continutul acestui site (imagini, descrierea produselor, texte, simboluri ) a fost alcatuita in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, noi SC SEDAN SRL nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierea produselor prezentate in magazinul nostru, nici pentru imaginile de pe site cu titlu de prezentare.

SC SEDAN SRL nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate pe site, din acest motiv ne asumam riscul de a nu onora o comanda daca produsul respectiv dispare din oferta curenta a furnizorului .
Clientii vor fi intotdeauna informati telefonic si prin e-mail daca produsul este pe stoc sau nu si in cat timp va ajunge comanda la ei .
Imaginile, preturile si ofertele pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.
Produsele comercializate sunt in ambalajul original de la producator, contin prospect si modul de administrare, va rog sa cititi cu atentie aceste detalii importante, ele sunt specificate si in site, contraindicatii si precautii la eventuale ingrediente alergice.

SC SEDAN SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi vinovata daca consumatorul achizitioneaza un supliment alimentar, fara a citii modul de administrare, ingredientele, contraindicatiile si precautiile, este de datoria fiecaruia in parte.
Produsele vor fi insotite de factura si bon fiscal.

3.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE (click aici pentru a citi politica intreaga)
Comerciantul garanteaza confidentialitatea, securitatea si pastrarea datelor cu caracter personal transmise prin sistemul informatic, orice stergere din baza de date se poate solicita prin notificare online la adresa: office@phoenixgemsv.ro  .

4. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT):
Continut al site-ului este proprietatea SC SEDAN SRL, si a furnizorilor cu care noi colaboram si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

5.UTILIZAREA SI ACCESUL LA SITE:
SC SEDAN SRL confera accesul nelimitat pe siteul www.phoenixgemsv.ro, dar nu-i acorda dreptul de a descarca, modifica partial sau complet siteul, de a vinde sau a revinde informatii doar cu acordul in scris al acestuia.

6.MODIFICARI SI CORECTAREA INFORMATIILOR
Avem dreptul de a modifica termenii si conditiile site-ului, continutul site-ului, preturile, politica site-ului si de a corecta si completa informatiile fiecarui produs in parte, fara o notificare in prealabil.

7.DISPUTE SAU CONFLICTE, LITIGII.
Orice tentativa de frauda va fi anuntata autoritatilor competente si conform legilor romane vor evalua termenii si conditiile de mai sus pentru a solutiona orice litiu .
Litigiile se vor solutiona pe cale amiabila deoarece interesul nostru este sa avem clienti sanatosi si satisfacuti.

8.POLITICA DE RETURNARE:

Consumatorul are dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile,  costul transportului fiind suportat de catre client, fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume, iar banii vor fi returnati 15 de zile. Rugam inainte de a returna produsele sa ne anuntati telefonic sau prin e-mail, produsele vor fi expediate cu acelasi curierat cu care noi lucram.

NU vor fi acceptate produsele cu ambalaj rupt, desigilate, fara ambalaj .

Returnarea banilor se va face in contul bancar specificat in notificarea prealabila prin e-mail sau telefonic .
Coletele returnate fara o notificare in scris sau pe e-mail NU vor fi acceptate.

Pretul final este alcatuit din pretul produselor plus transport. Pentru orice taxa in plus ne puteti suna la 0230 510 038 sau prin e-mail la office@phoenixgemsv.ro .