Terapie cu
ultrasunete pentru dureri articulare
Cartilajul din articulatii trebuie protejat tot timpul. Tocmai de aceea, terapia cu ultrasunete de joasa frecventa ne poate ajuta sa indeplinim aceasta protectie.

O mare parte dintre oameni cauta solutii cand cartilajul este inflamat si deteriorat. In momentul in care articulatia incepe sa se inflameze apare si artrita. Terapia cu ultrasunete de joasa frecventa reduce inflamatia si accelereaza activarea celulelor prin folosirea aparatului local, direct pe articulatii. Aceasta terapie da rezultate doar la pacienti care mai au cartilaj, pentru ca ,odata uzat complet, cartilajul nu se mai poate regenera.

O Metoda Alternativa De Tratare A Artritei

Cartilajul din articulatii trebuie protejat de-a lungul vietii. Este foarte important sa-l avem in corp pentru a putea trata afectiunile articulatiilor.
Un control din timp, cu un diagnostic precoce, este foarte important in tratarea cu succes a afectiunilor articulatiilor.

Marea majoritate a pacientilor cauta solutii cand cartilajul este inflamat si deteriorat. Cand articulatia incepe sa se inflameze apare si artrita.
Pana acum s-au folosit tratamente medicamentoase care combat artrita. Acestea sunt costisitoare si dureaza mult pana isi fac efectul.

Healap foloseste ultrasunete de joasa frecventa, care reduc inflamatia si accelereaza activarea celulelor.
Prin folosirea locala, direct pe articulatii, Healap regenereaza cartilajul.

Metoda da rezultate numai la pacientii care mai au cartilaj, fiindca odata ce cartilajul se uzeaza complet nu se mai poate regenera.
Healap se adapteaza nevoilor fiecarui pacient prin cele 9 nivele de intensitate si cele 3 moduri de emitere a ultrasunetelor: intermitent, continuu si impulsuri.

Cele doua proiectoare cu Ultrasunete De Joasa Frecventa permit utilizari multiple ale dispozitivului.
Pentru confortul si siguranta pacientilor Healap este prevazut cu protectie la supraincalzirea peste 39 grade Celsius a proiectoarelor.
Se recomanda folosirea zilnica timp de 30 de minute.